Revisie & reparatie van uw oude/defecte batterij


Selecteer uw merk:


Uw accu laten reviseren met gerecyclede cellen vs nieuwe cellen

Bij Bvbikeparts streven we ernaar om onze klanten zowel kosteneffectieve als milieuvriendelijke oplossingen te bieden voor het verbeteren van hun batterijen. We begrijpen dat sommigen de voorkeur geven aan nieuwe cellen, terwijl anderen duurzaamheid en budgetvriendelijkheid willen combineren door te kiezen voor revisie met gerecyclede cellen. Hier is waarom beide opties de overweging waard zijn:

 

Nieuwe Cellen voor Ongeëvenaarde Prestaties:

 

1. Uitmuntende Prestaties:

Batterijrevisie met nieuwe cellen garandeert vaak optimale prestaties, vergelijkbaar met of beter dan een gloednieuwe batterij.

2. Betrouwbaarheid:

Als u de hoogste betrouwbaarheid en geen compromissen op prestaties wilt, zijn nieuwe cellen ideaal.

3. Garantie:

We bieden een jaar garantie op batterijen gereviseerd met nieuwe cellen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw fietstochten.

 

Gerecyclede Cellen - Kosteneffectief en Milieubewust: 

1. Duurzaamheid:

Onze gerecyclede cellen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, verminderen afval en helpen kostbare grondstoffen te sparen.

2. Kostenbesparing:

Revisie met gerecyclede cellen is vaak voordeliger, wat uw portemonnee ontziet zonder in te leveren op prestaties.

3. Garantie:

We bieden nog steeds een jaar garantie op batterijen gereviseerd met gerecyclede cellen, zodat u met vertrouwen kunt blijven fietsen.

 

Twijfels over uw Batterij? Laat een Professionele Analyse Uitvoeren!

Bij Bvbikeparts begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om te bepalen of uw fietsbatterij versleten is. Als u twijfelt over de staat van uw batterij, bieden we een professionele analyse-service aan.

Wanneer heeft u behoefte aan een Analyse?

  • Verminderde Prestaties: Als uw batterij niet meer zo lang meegaat of uw fietstochten korter worden, kan dit wijzen op versleten cellen of elektronische problemen.

  • Onverwachte Uitschakeling: Als uw batterij onverwacht uitvalt tijdens uw fietstochten, kan dit te wijten zijn aan interne problemen die we kunnen identificeren.

  • Laad- of Ontlaadproblemen: Problemen met het opladen van uw batterij of ongebruikelijke ontlading kunnen tekenen zijn van batterijproblemen.

Onze Analyse-Service - Wat Kunt u Verwachten?

Onze technici voeren een grondige analyse uit om de problemen vast te stellen. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen:

Optie 1: Revisie van de Batterij

Bij versleten cellen kunnen we de batterij reviseren met nieuwe of hergebruikte cellen om de prestaties te verbeteren en de levensduur te verlengen.

Optie 2: Printplaat Vervanging

Indien het probleem zich vooral voordoet in de printplaat, bieden we de mogelijkheid tot printplaatvervanging, een snelle en kosteneffectieve oplossing om uw batterij te herstellen.

Of u nu kiest voor revisie of vervanging, [Jouw Bedrijfsnaam] staat voor u klaar om uw batterijproblemen op te lossen. Neem vandaag nog contact met ons op om snel weer van zorgeloze fietstochten te genieten.